vrijdag, 21 06 2024

magazijn1U ZOEKT..............................
U heeft een communie, of misschien wel een "buurt"feest te organiseren, of gaat u aan teambuilding werken met uw collega's of vrienden, en u zoekt naar de juiste materialen om dit goed te laten slagen?

WIJ BIEDEN U.....................
Zeer waarschijnlijk zullen wij u dan van dienst kunnen zijn, met ons vrij uitgebreid en degelijk assortiment  aan (spel) materialen uit het magazijn.Met een zeer lage huurprijs ligt het in uw bereik om hiervan gebruik te maken

ONS DOEL ...........................
Scouting Theresia benut de gelden die uit verhuur komen volledig aan een betere scoutingspel beleving van de aan ons toevertrouwde jeugdleden.

MEER WETEN.................................
Stel dan gerust uw vraag  aan onze Materiaalmeesters, zij helpen u  heel graag verder.

=======   Onze lokalen mogen wij niet verhuren !!! =======
Om u van dienst te zijn met uw (spel) materialen vraag, kunt u met onze Materiaalmeesters in Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.komen, zij zullen u heel graag behulpzaam zijn om uw idee "naar vermogen" gestalte te geven.
Dit kunt u doen door uw vraag stellen via E-Mail :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.