vrijdag, 21 06 2024

scouts

Speltak Scouts

Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Word dan lid bij scouting Theresia en beleef uitdagende avonturen bij de Scouts! Samen met je nieuwe vrienden doe je super gave dingen waar je ook nog eens wat van leert. Leer abseilen, ga op zomerkamp, kook op je eigen kampvuurtje en ontdek de wereld om je heen! 

Scouts zijn jongens en meiden tussen de 11 en 15 jaar oud, die samen op scouting een hoop plezier beleven. Naast de leuke spellen die gedaan worden, zijn de activiteiten meer dan bij de jongere speltakken gericht op het buitenleven en het leren omgaan met techniek, natuur en voor jezelf en elkaar zorgen. Kortom de focus ligt op het bewust ontwikkelen van scoutingkennis en vaardigheden.

Bij scouting leer je technieken zoals vuur maken, sjorren, kaart en kompas enz. Ook gaan wij vaak naar het bos of naar het park waar wij spellen spelen. Het stafteam zorgt voor een gevarieerd programma, waarmee het voor iedereen zo leuk en interessant mogelijk is. Het hoogtepunt van elk jaar is toch wel het zomerkamp. Het ultieme avontuur. Met je mede scouts zelf de tent opzetten, je eigen keuken bouwen en je eigen potje koken en heel veel gave activiteiten doen.

Kom kijken eens wat we doen !
Wat voor jou? Kom gerust dan maar eens vrijblijvend kijken en meedoen bij ons.

Onze groeps opkomsten zijn :
Tijd > Vrijdagavond van 19.00 t/m 21.00u
Locatie > Theresiaplein 10  Maastricht