donderdag, 21 10 2021

Ongecategoriseerd

Speltak Plus Scouts

plus

Speltak Plusscouts

Ben je 18 jaar of ouder, houd je van gezelligheid en vind je het leuk om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Dan kun je naast leidinggevende ook plusscout worden! Plusscouts kunnen georganiseerd zijn als groep (een plusscoutskring) op regio- of landelijk niveau, maar bij ons is er sprake van een lokale plusscoutskring, nl. Plusscouts scouting Theresia. Als Plusscout ben je vrijwilliger en lever je een actieve bijdrage aan de vereniging, bijvoorbeeld door je kennis over te dragen tijdens evenementen of trainingen, mee te werken in één van de vele projecten of door te helpen bij activiteiten en andere vrijwilligersklussen. binnen de speltakken.

PlusScout worden :

Plusscouts binnen een lokale Scoutinggroep zijn leden die het na hun achttiende nog leuk vinden om bij Scouting te blijven en zich af en toe inzetten voor hun groep. Vaak draait het bij de plusscouts om een bepaalde interesse waar de groep zich op richt of blijven ze lid uit betrokkenheid bij de Scoutinggroep. Vind je het leuk om ook plusscout te worden bij Scouting Theresia, neem dan eens contact op voor meer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

Disclaimer:

De inhoud van www.sc-theresia.nl is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel Scouting Theresia tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt Scouting Theresia expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is. Beslissingen op basis van deze informatie zijn voor uw eigen rekening en risico. Scouting Theresia garandeert niet dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren Informatie van derden, producten en diensten Wanneer Scouting Theresia hyperlinks naar andere internetsites (van derden) aanbiedt, waaronder eventuele links naar individuele scoutinggroepen, stichtingen en steunpunten, betekent dit niet dat Scouting Theresia de op of via deze internetsite's aangeboden producten of diensten aanbeveelt of in staat voor de informatie. Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico. Scouting Theresia aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke internetsites. De waarheidsgetrouwheid, juistheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie op dergelijke internetsites is door Scouting Theresia niet geverifieerd. Uitsluiting van aansprakelijkheidScouting Theresia aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van directe, indirecte, bijzondere, incidentele, immateriële of gevolgschade, ongeacht of Scouting Theresia op de mogelijkheid van deze schade gewezen is, die op enigerlei wijze voortvloeit uit maar niet beperkt hoeft te zijn tot (i) defecten, virussen of overige onvolkomenheden aan apparatuur en andere software in verband met de toegang tot of het gebruik van deze internetsite, (ii) de informatie die op of via deze internetsite wordt aangeboden, (iii) het onderscheppen, wijzigen of oneigenlijk gebruik van informatie die aan Scouting Theresia of aan u wordt gezonden, (iv) de werking of het niet-beschikbaar zijn van deze internetsite, (v) misbruik van deze internetsite, (vi) verlies van gegevens, (vii) het downloaden of gebruiken van software die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld of (viii) aanspraken van derden in verband met gebruik van deze internetsite. De uitsluiting van aansprakelijkheid strekt mede ten gunste van bestuurders en (vrijwillige) medewerkers van Scouting Theresia Toepasselijk recht Op deze internetsite en de Disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.Wijzigingen Scouting Theresia behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, is gewijzigd.

Speltakken

SpeltaktekensBij de Scouting Theresia, spelen we samen het leuke spel van Scouting,
In verschillende Leeftijds groepen "Speltakken"
Daardoor zijn de diverse programma's die we aan kunnen bieden leuker, Uitdagender, afwisselend.
 
Wat dacht je bijvoorbeeld van experimentjes doen bij de BEVERS  05 t/m 07 jaar met Proffesor Plof, off lekker klauteren en spelen in stadsjungle met de WELPEN 07 t/m 11 jaar
Had je het nog spannender willen hebben, dat kan loop maar eens als SCOUT 11 t/m 15 jaar een spokentocht met Halloween, om na afloop te kunnen zeggen dat je niet bang was.
Als stoere EXPLORER 15 t/m 18 jaar wacht je niet af, maar zorg jezelf voor een te gek programma, waar je veel plezier aan kunt beleven.
en zelfs daarna kun je nog heel wat plezier beleven bij de PLUSSCOUTS 18 t/m ......... jaar wordt je staflid? of wil je soms in de groep regelmatig je handjes aanbieden? veel is mogelijk in deze speltak.
 
We nodigen jullie dan ook uit om hier eens te kijken bij de verschillende Speltakken.